1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sposoób na Dead Island L.t 1.1- Czy to możliwe ?!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Wrzesień 11, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam, chciałbym zapytać czy da się zrobić taki myk:

    Jak wiadomo gra ma najnowsze zabezpieczenie które nie uruchomi się na L.T 1.1

    Ale gdyby tak wypakować obraz, do folderu z aktualizacją wrzucić inną aktualizację, taką która działa na L.T 1.1 i przerobić Wave ? uruchomi się ?
    nie martwię się o bana :]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tak wersje musisz nabyć Dead.Island.XBOX360-COMPLEX i miec dash 13xxxx .powino ci działać jak bedziesz mieć zainstalowanego dasha 2.0.13599.0 ,gra nie ma zadnych zabezpieczeń ap25 czy XGD3 ale dasha musisz mieć a wave sobie możesz obniżyć i ruszy bo masz lt+ ale na live nie polecam wchodzić
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pomoże ktoś jak to mniej więcej zrobić?
    mój dash to 2.0.12625.0
    czyli tak:

    1.Wypakowuje Iso
    2.Podmieniam Pliki aktualizacji (poprosiłbym o linki do akrualizacji która śmiga na L.T 1.1)
    3.Zmieniam Wave (który numer Wave muszę podmienić na L.T 1.1?)
    4.Nagrywam i gram ?

    dziękuję :]
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gra nie ma najnowszych zabezpieczeń, tylko po prostu wymaga najnowszego dasha. Możesz spróbować podmiany pliku z aktualizacją. Nie wiem, czy ktoś już coś takiego próbował, ale podejrzewam że to nie zadziała.

    //ściągnij taki sam dash, co w konsoli
    //wave jaki chcesz, byleby nie 12.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bez dasha ci nie pójdzie ci to raczej musisz go mieć wgranego z podmianą aktualizacji ms dawno to juz zablokował bo tak sie kiedyś dalo obejść gry z ap25 na dashu z kinect adventures
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Aha czyli nie ma sensu próbować bo raczej nie zadziała ? czy jest szansa ?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a dead island nie ma przypadkiem XGD3 ??
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie zadziała. Nie posiadam na to dowodu, ale jestem przekonany na 99,9 % : )
    UP. A ty dziś się obudziłeś? : ) Na forum głośno o normalnej wersji
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    sprobować możesz ale jestem prawie pewień ze to nie zadziała byś musiał przeflashować konsole. jakbyś tylko wave obniżył to by poszło i miał najnowszego dasha
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chris von D w tym dniu musiałem być chyba offline ;D
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zostaje flash 1.91 i wgranie najnowszego dasha jak ci bardzo zależy na tej grze:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum