1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sppof napędu przy lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez backup, Listopad 26, 2010.

  1. backup

    backup Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie odnośnie LT+ i napędów. Fabrycznie w konsoli siedział Liteon 83850, został zachowany w oryginale i lezy sobie w szafie. Do konsoli trafił Liteon 74850 i 1.61, pozniej LT.

    Czy teraz chcąc wgrać LT+ nie mogę tego zrobic w tym 74850 ( bo nastąpi spoof ! ) tylko, muszę to zrobić w tym oryginalnym z konsoli czyli 83850 ?

    Czy ma to znaczenie, że są to rożne modele napędów -74850 i 83850 czy wystarczy, ze nadal jest to LITEON ?

    Mam jeszcze napęd BENQ, rozumiem, ze ten juz w ogóle odpada ?

    Z góry dzięki

    Pozdrawiam,
    Sławek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Z tego napedu co masz w konsoli juz klucza bez ciecia sciezek nie wyciagniesz. Jesli jeszcze masz tego 83850 to z niego mozesz wyciagnac klucz i przerobic na LT+, a pozniej wgrac do tego 74850
     
  4. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    W orginalnym poniewaz ap wykrywa spoofa.
    Mozesz zrobic jak opisal kolega ale jw ap wykrywa spoofa
     
  5. backup

    backup Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, rozumiem, klucze mam, chodzi mi tylko o spoof 74850 do 83850 ? To Liteon i to Liteon... Ale jak rozumiem, metoda zadziała, tylko napęd przy Ap2.5 zostanie wykryty i oflagowany ?
     
  6. backup

    backup Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapytam jeszcze raz koledzy, jeżeli oryginalny napęd konsoli ( fabryczny) to 83850 to czy mogę dla LT+ użyć 74850 ? Będzie to spoof czy nie ?
     
  7. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Bedzie spooof !!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. jems

    jems Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oryginalnie w konsoli miałem LiteOn v2 z którego zgrałem key i zrobiłem spooofa z Benq LT+ - gram off line - sprawdzałem programem XVal i konsola nie oflagowana odpaliłem NFS HP - w opisie LT+ jest aby nie robić spooofa - bo może zostać wykryty - konsola tego nie wykryła ale online może być problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum