1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprawa bana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez m4rc1n3k, Listopad 30, 2009.

  1. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Dostalem bana na konsole. Jak wymienie plyte glowna i wgram nowy key do napedu [ oryginalny ]. Odabnuje mi się konsola i bede mogl grac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    tak ale pamiętaj że z liteon sie nie da
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dopoki znowu nie przerobisz
     
  5. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    No odbanuje ale będziesz miał jak nową
     
  6. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Czemu nie odbanuje ?
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Odbanujesz, ale zmiana płyty głównej to tak jak kupno nowej konsoli.
     
  8. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Tak jak kupno nowej konsoli tyle że za 2/3 ceny nowej konsoli
     
  9. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    aha. czyli bede mogl spokojnie grac na live ;] ?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale można i taniej to zrobić ;) sprzedajesz zbanowaną => kupujesz nieprzerobioną używaną i nie dokładasz więcej jak 100zł ;) 5 moich znajomych tak zrobiło: jeden nic nie dopłacił a reszta nie więcej jak 100zł
     
  11. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Swoja moge sprzedac za kolo 800zl ;] bo z kumplem gadalem czy by nie chial. Ale czy ajk zmienie plyte glowna to naped moze zostac taki jaki byl ?
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Napęd może zostać, ale żeby grać na live musisz go odprzerobić. Chyba że to liteon to wtedy musisz kupić nowy napęd.

    Ps. ja bym sprzedał kumplowi i kupił sobie premium lube elite używanego ok.pół roku
     
  13. Robert de Clair

    Robert de Clair Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym kupił elitke z auchan promo jest albo w euro agd arcade z 3 grami

    Z resztą ja zrobiłem tak:
    Kupiłem arcade z 3ma grami za 666 (euro agd nadal jest promocja) Pure, Lego Batman, Banjo Nuts & Bolts
    Do tego dysk BEVT za 160 Pln (proline)
    Do tego obudowa 80PLN z wysyłką na alledrogo.
    Przystosowanie dysku 5 minut.
    Poprzegrywalem cale dlc ze starej konsoli (za pomocą memorki 512) to była największa męka :) i przeniosłem licencje ze starej konsoli na nową za pomocą DRM Tool, by wszyscy domownicy byli upoważnieni do korzystania z moich zakupów.

    No i w tej chwili mam nieprzerobionego Xa z 250HDD który to już teraz powinien wystarczyć. 120 już mnie dusiło
     
  14. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Mi narazie na tej dopoki nie dostalem bana starzalo 60gb. wolnego mialem 44gb.

    Zdecydowalem nie przerabiac i wymienic plyte glowna i naped.

    Jak to bedzie z hdd ? Bedzie dzialal z plyta glowna bez zadnych problemow?
     
Wczytywanie...

Poleć forum