1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprawa napedu v2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zrebak82, Wrzesień 30, 2009.

  1. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    witam chce zakupic nowa konsole bedzie to albo elite albo ta z dyskiem 60 konsola oczywiscie bedzie przerobiona i tutaj pytanie gdzies ostatnio czytalem o napedach liteon v2 ktore nie da rady bprzerobic
    czy te napedy sa juz montowane w nowych konsolach jako standard??
    czy da rade jakos bez otwierania konsoli odczytac czy to wlasnie taki napedd posiada konsola?
    prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy wiedza na ten temat konretne info dzieki pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    plusem właśnie tego, że do polski przychodzi wszystko z tak dużym opóżnieniem jest to, że dostajemy już wypróbowany towar i wiadomo już co i jak :)
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    w 60gb chyba nie bylo napedu v2.weszly dosyc niedawno a premiumki juz wycofali z produkcji od jakiegos czasu(bo lezaly na magazynach i wyprzedawali)



    BTW-jak kupisz przerobiona to chyba bez roznicy czy ma Lv2 ;D?
     
  6. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Miedzianek napęd v2 był w konsolach, kumple dostał konsole z do flasha z takim napędem lecz w nich jest przecież stary normalny FW. Tak jak w podstawowych napędach liteona.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    FW jest też inny. Lecz tak czy siak nie ma różnic jaki napęd w konsoli
     
  8. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przerabiałem już wszystkie napędy i wychodzi na to że v2 jest najprostszym napędem ze wszystkich
     
Wczytywanie...

Poleć forum