1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Sprawdź kabel ethernetowy" Xbox można wymienić kartę sieciową?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mercury, Czerwiec 11, 2014.

  1. Mercury

    Mercury Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Witam,
    Po burzy niestety padł mi router i prawdopodobnie karta sieciowa w Xboxie.
    Podpinam bezpośrednio działający kabel (np z laptopem działa) mimo tego Xbox nie widzi sieci. Na routerze nie mryga nawet lampka przy gnieździe gdzie podpięta jest linka xboxa.
    Czy można w Xbox360 (stara, gruba, biała wersja) wymienić samą kartę sieciową?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Można, w zależności od wersji jaka masz musisz takiej szukać. Jeśli umiesz otwórz konsole zobacz spisz nr lub daj foto po lewej od hana zaraz za wtyczką lan.

    Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    1 osoba to lubi.
  5. Mercury

    Mercury Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mam zdjęcia. Gniazdo Foxconn, układ to ICS:
    [​IMG] [​IMG]

    Z tego co widzę układ trzeba przylutować, więc sprawa pewnie prędzej dla serwisu?
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W domowych warunkach bez hota nie wyjdzie chyba że wpadniesz na pomysł suszarki/opalarki heh, oddaj do serwisu będzie działać po wymianie.

    Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum