1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprawdzanie historii konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fafusnyy, Grudzień 29, 2010.

  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Dzisiaj przyszła do mnie konsolka X360, używana, arcade. Nie mam jednak jeszcze żadnej gry do niej, a na przeróbkę mnie nie stać (mam 17 lat, więc właściwie jestem jeszcze dzieckiem), będzie mnie stać dopiero pod koniec stycznia. Chciałbym podłączyć ją do neta w celu ściągnięcia kodeków, aby móc oglądać divixy itp. Nie wiem jednak, czy czasem już nie była przeprowadzana żadna modyfikacja napędu, co mogłoby doprowadzić oczywiście do bana, czego, mimo tego, iż nie będę korzystał z XBL, bym nie chciał. Można jakoś sprawdzić czy już kiedyś była przerabiana?

    dzięki i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bez rozkręcania konsoli, raczej nie ma takiej możliwości.
     
  4. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie w tym problem, jestem największym z możliwych świeżaków, 1 raz w życiu miałem dzisiaj w łapie pada i pierwszy raz widziałem tą konsolę na żywo, więc to odpada. No ale dzięki.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skąś tą konsole musisz mieć.
    Zapytaj się tego od kogo ją dostałeś
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    A masz do niej dysk bądź kartę pamięci (ale nie wiem jak z kartą pamięci) bo w końcu na coś trzeba wgrać te kodeki :p. No chyba że jakoś to idzie obejść (nie potrzebny mi xbox jako dvd..)
    PS. pamiętaj itp. to nie jest rmvb. X360 nie odtwarza rmvb.

    Dla mnie osobiście mija się z celem korzystanie z x'a jako odtwarzacza dvd. Ale jak mówię to tylko moje osobiste zdanie.


    To jest to że nie wiesz czy była przeprowadzona jakakolwiek ingerencja w FW napędu tym samym nie wiesz co w niej siedzi.. Bo jakbyś to wiedział zakupiłbyś płytę DL i wypalił pod dany FW i wiadomo by było że na 101% jest przerobiona jakby ruszyła :D. Tylko jak mówię jak na bank nie wiadomo jaki to FW to nie sprawdzimy tego płytą z grą.

    Dlatego zapytaj się tego od kogo masz konsolę czy coś z nią robił itp itd. Bo innej możliwości nie ma. (pomijając tą że nie chcesz rozkręcać konsoli)
    Chyba że się mylę?
     
  7. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hah wiesz, ten typ nie jest za bardzo wiarygodny, długa historia, w skrócie: miało byś pudełko-nie ma, miała być gwarancja pisemna-nie ma, miałabyć gwarancja 1,5 roku MS-nie ma, bo data produkcji to 25.08.2008, więc koleś kłamie, jutro rządam wymiany przedmiotu na taki zgodny z opisem albo zwrotu pieniędzy ;]
     
  8. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    innej opcji nie masz
     
Wczytywanie...

Poleć forum