1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzanie jaki jest język w grze przed nagraniem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez maniekmaniu, Czerwiec 18, 2010.

  1. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dostałem plik iso z grą ale nie wiem czy jest język polski w grze. Jak sprawdzić przed wypaleniem na płytę jaki posiada język?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. infi2009

    infi2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszczyna
    Sprawdź obraz w ABGX360 i tam bodajże będzie Ci pisało ;)
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. infi2009

    infi2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszczyna
    A sprawdzałeś? Bo nie zawsze nie znaczy nigdy ;)
     
  6. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak sprawdzałem. W kilku grach pokazuje league a w innych nie. Przykład Prince of Persia pokazuje english. Alan wake nie ma żadnych danych co do języka gry.
     
  7. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oki już znalazłem jak ustawić.

    ABGX 360 w zakładce OPTIONS ustawiasz VERBOSITY LEVEL na HIGH
     
  8. infi2009

    infi2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszczyna
    Dzięki . Przyda mi się ta informacja ;). Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum