1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzanie wersji ixtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suchta96, Luty 9, 2013.

  1. suchta96

    suchta96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam mały problem z nagrywaniem gier i nie wiem z czym to jest związane. Nagrywałem grę UFC Undistuped 3 sześć razy według instrukcji i nadal nie działa. Konsolę kupiłem używaną, przerobioną. W zestawie było kilkanaście kopii zapasowych gier i działają one bez problemu. Nagrywam za pomocą iHasa 124b i płyt Verbatim.
    Nie wiem nawet jaką mam wersję L.T i jakiego ixtreme, może trzeba patchować gry lub coś takiego.
    Jedyne co wiem to to, że mam dasha: 2.0.8955.0
    A więc co muszę zrobić żeby poprawnie nagrać grę? Czy to może być wina obrazu gry? Obecnie ściągam grę z innego źródła... Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. :)
    [​IMG]

    EDIT: Czy można za pomocą nagranej gry która u mnie działa sprawdzić jakiego mam ixtreme, lub coś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    najwidoczniej masz jakis stary wynalazek wiec gry xgd3 nie beda na tym dzialac, jedyna rada to wgrac lt 3.0 lub RGH
     
  4. suchta96

    suchta96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mam spatchować grę do Wave 2 czy Wave 1?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainwestuj w nową przeróbkę na LT +3.0 i tak musisz zrobić update żeby grać w nowe gry więc konieczne będzie LT+3.0.
     
  6. suchta96

    suchta96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na razie w nic nie będę inwestować - nie mam funduszy.
    Ponawiam pytanie:
    1. Czy mam spatchować grę do Wave 2 czy Wave 1?
    2. Czy za pomocą nagranej, działającej gry mogę zobaczyć czy została ona spatchowana do wave 1 lub wave 2, itd.?
    Jeżeli ktoś chciał by mi rozjaśnić sprawę: 9707011
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wave patcherem spróbój powino każde xgd2 śmigać. a co xgd3 możesz z tym lt co masz zapomnieć. aha i dash musi być zainstalowany jaki gra wymaga. Uwazaj na żeby nie wgrało wersji 13xxxx bo po przeróbce.
     
  8. suchta96

    suchta96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli bez przerabiana Wave patcherem też powinno działać... A za pomocą płyty można sprawdzić do czego mam patchować?
     
  9. suchta96

    suchta96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakiego dashboarda ma gra UFC Undistuped 2010?
     
Wczytywanie...

Poleć forum