1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie dasha-a wgranie nowego, utrata lt 2.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez furiorr, Listopad 10, 2011.

  1. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Moje pytanie brzmi czy jak wgram dasha przez pendrive to stracę LT ?
    Wiem ze jest multum takich pytań ale nic sensownego się nie dowiedziałem bo jeden mówi tak drugi mówi ze nie.
    Chciałbym być w 100% poinformowany czy mogę utracić to LT 2.0;)
    Dobranoc

    PS proszę o nie zamykanie tematu bo poprzedni temat został zamknięty i nic się nie dowiedziałem. ;/
    Pozdrowionka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    na chwile obecna nie ma takiej mozliwości
     
  4. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem ze chodzi o sprawdzenie dasz-a?
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    no nie stracisz przeróbki
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak masz przerobke lt +2.0 to celuje ze dasha masz 13599 albo 13604 a mozna to sprawdzic w ustawieniach konsoli
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w wiekszości przypadkach przy lt 1.91 /2.0 dash się nie chce wgrać bez orginalnego fw w napędzie
     
  8. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem za bardzo czy aby na pewno 13599, sprawdzić tez nie mogę bo konsole mam u dziewczyny...
    Oki niby mam
    D:2.0.12625.0-K:2.0.12625
    A jak bym zainstalował go przez pendrive?
     
  9. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    stary, ogarnij się. nie da się bo to zależy od oprogramowania napędu a nie od tego, w jaki sposób to zrobisz.
     
  11. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja się tylko pytam nie umiesz ładnie odpowiedzieć, tylko zgrywasz cwaniaczka który tez się wszystko z forum dowiedział ...


    PS Koniec tematu bo i tak sie nie dowiem bo każdy przez każdego będzie skalał jeden mówi ze przez dasha stracę przeróbkę drugi nie kolejny kozaczy

    I dziękuje tym co mi w miarę pomogli.
     
  12. szumi85

    szumi85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam wgrany nowy lt 2.0 po podłączeniu do neta prosi o aktualizacje . Mój dash to 2.0.13604.0.
    Druga sprawa to że podczas próby oglądania filmów obraz jest cały czarny a przed wgraniem lt 2.0 było ok. Proszę o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum