1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie fabrycznego napędu .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybusp, Październik 28, 2012.

  1. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w jaki sposób mogę sprawdzić jaki miałem fabrycznie napęd w konsoli ? Z góry dziękuję za pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jaka data produkcji konsoli ??
     
  4. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Stary to masz next-gena. Gratuluje :)
     
  6. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomyłka , 2008-07-18 . Pomoże ktoś ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Sprawdzenie fabrycznego napędu .

    Liteon v1

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeżeli zamontuję obojętnie jaki napęd Liteona to gry z XGD3 będą mi działały ? Słyszałem że montując Benqu też zadziała . To prawda ? Mam Samsung i gry XGD3 nie działają .
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Sprawdzenie fabrycznego napędu .

    Postaw w miejsce tego samsunga liteon i działać Xgd3 będą bez problemu.
    Zamiana za benq też działa ale lepiej tak jak fabrycznie było.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Sprawdzenie fabrycznego napędu .

    Benq działa pod warunkiem że zrobisz spoof na liteon 0251

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w jaki sposób ? Bo się na tym nie znam . Czy jak kupię Benq i oddam osobie która zajmuje się na codzień przeróbkami LT to sobie z tym poradzi ?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Poradzi sobie bez problemu
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Sprawdzenie fabrycznego napędu .

    Pod warunkiem że wie jak zrobić spoof na 0251 bo jf nie ma takiej opcji ;-)

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Sprawdzenie fabrycznego napędu .

    Jak masz fabrycznie d2s to taki kup.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. tomash666

    tomash666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, mam podobny problem.
    Dostałem od kolegi do obejrzenia fata z 2008-09-13, bo od kiedy go dostał nie działa napęd DVD. Rozebrałem konsole i okazało się, że dysk jest w stanie "częsciowym" brakuje lasera oraz silniczka, który kręcił płytą. No i ktoś zerwał naklejkę z napędu. Data sugeruje że w srodku powinien być liteon, natomiast kabelki są biale (jak w BenQ). W zwiazku z tym pytanie - jaki napęd kupić, żeby go przeflashowac i włożyć do konsoli? Robiłem kilka iksów dla znajomych, ale zawsze wiedzialem z czym mam do czynienia i było dosyć prosto. Dodaje, zeby mnie nie zlinczowano ze nie biorę za to kasy, a konsola może się zniszczyć.
    Dzięki z góry za odpowiedz :>
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    liteon v 1
     
Wczytywanie...

Poleć forum