1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprawdzenie logów z agbx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez morrison, Październik 13, 2010.

  1. morrison

    morrison Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. chciałbym prosić Was o sprawdzenie czy wszystko jest OK. Słabo się znam, a mam tylko jedną płytę i nie wiem czy wypalać

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rapido

    Rapido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie ma błedów zaznaczonych na czerwono to ja nagrywam ale jak nie chcesz ryzykowac utraty 5zl to twoja sprawa
     
  4. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ten błąd pokazuje, że gierki nie ma w bazie danych... Nagrywaj! :D
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Zmieniony wave i brak gry w bazie.
    Ja bym palił.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gdzie tam niby widzisz ze jest zmieniony wave??
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Video partition jest na zółto, czyli zmieniony wave albo nieobsługiwany. Obstawiam to 1 :)
     
  8. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeśli mam LT 1.1 to mogę palić grę nawet z wave 1?
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Omfg Fifa 11 wave 6 ma tylko nie ma ss v2 dlatego granie na "LT" może być bardziej ryzykowne niż jest z ss v2 chodź dla mnie to i tak to samo.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Tak możesz, do wawe 3 bodajrze gry mają ss v1, a wyżej gry powinny mieć ss v2 (ale nie dam sobie reki uciąć).
     
Wczytywanie...

Poleć forum