1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie napędu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez JakubG, Wrzesień 26, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy jest możliwość sprawdzenia jaki jest napęd w konsoli bez ingerowania w nią?
    Oraz, czy można sprawdzić jaką mam wersję firmware.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli chcesz miec 100% pewnosc tylko po rozebraniu i zczytaniu FW, wizulanie po tacce mozesz ale nie do konca bedziesz wiedzial jaki ma soft ;)
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    bez otwierania fw nie sprawdzisz(ewentualnie nagrac 1 plytke normalnej gry ktora wymaga ie 1.51 lub 1.6,jak pudzjie to masz ktorys z tych,jak nie to nizszy)


    co do wersji napedu:
    http://i32.tinypic.com/6f4cra.jpg
     
  5. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam X360 Elite nieprzerobiony oczywiście (data produkcji 22.04.2009).
    Wygląda na to, że to 3 z lewej czyli BenQ.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Samsung ma problemy z tacka, H-LG jest najstarszy, a o Benq nic nie wiem.
    Dziwne ze masz Benq w Elicie z 22.04.09... wydaje mi sie ze tam Liteon powinien byc - i raczej jest.
     
  7. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wcześniej 100% pewności nie miałem, ale teraz mnie upewniłeś ;)
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    bo benq i liteon maja takie same tacki;] wiec masz liteonka;] wszystkie jaspery/flakony maja liteony :)


    btw-po co ci wersja fw skoro masz nie przeobiony;p?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    szukaj
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum