1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pablo693, Lipiec 24, 2014.

  1. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Yo !
    Kupiłem wczoraj X od kumpla i zapytałem jaka jest na nim przeróbka, powiedział mi że chyba L.T 3.0. Czy w jakiś sposób mogę to sprawdzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kopia xgd3 na lt 3.0.
     
  4. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Okej, czyli muszę nagrać grę na płytę na przykład programem "TrunCate", zainstalować z płyty na dysku konsoli i spróbować odpalić ? Czy po instalacji na dysku będe musiał później używać tej płytki ?
    Z tego co wiem to nie mogą być to gry z zabezpieczeniem CIV nie ? Słyszałem że mało gier jest z CIV (tylko o tych wiem: Forza 4, Dragons Dogma, Dirt ShowDown, Fifa13)

    Nie wiem czy mogę wkleić linka dlatego wkleję nazwę ;)
    "DIABLO III [PAL] [PL] [XGD3] [16202] [LT+3.0]"
    Taka kopia może być ?
     
  5. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skan iso abgx360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrać w clonecd z pliku .dvd szybkość x2.4 i dać do końca płyty żeby nagrywał. Gier xgd3 nagranych zwykła nagrywarką bez mp3 fixa nie pograsz po instalacji na dysk konsoli. Zalecane jest kupno ihasa rev b lub e.
     
  6. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Czym się różni ihas rev. b , e ?

    Cena to około 200 zł nie ?
     
  7. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rev b nagrywa wszystkie rodzaje nośników i szalona cena 200zl, rev e tylko verbatimy cena okolo 70zl i kupisz w każdym sklepie. Do rev b wgrywasz lt max do rev e tylko nagrywasz z programem paytools 0.15.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Na chwilę obecną takich środków nie posiadam ale na pewno kupię ;)

    Jeszcze takie pytanko. Mam trzy oryginalne gry i chciałbym się dowiedzieć czy na moim sprzęcie będzie się dało skopiować grę z płyty na dysk w konsoli ?
     
  9. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak będzie ale płyta musi być w napędzie.
     
  10. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    W takim razie nie ma po co kopiować na dysk ;)
     
  11. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jest sens kopiowania gier z płytki na dysk, bo nie zajedziesz tak szybko lasera :)

    Ja u siebie zgrywam wszystkie gry jakie mam na płytkach na dysk, do uruchomienia gry potrzebujesz płyty w napędzie ale ona będzie tylko odczytywana przez kilka minut z płyty, a potem gierka już leci całkowicie z dysku, a napęd w konsoli nie pracuje.
     
  12. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Aaa no chyba że tak ;)
    Nie wiedziałem że tylko przez kilka minut korzysta z napędu.
     
  13. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ja przez granie z dysku rozwalilem laser :( Teraz wszystkie gry instaluje i laser ma się dobrze :D

    Tapnięte sprzed xboxa przez Neo V :)
     
  14. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Chciałem się jeszcze zapytać. W jaki sposób skopiować grę żeby działała tak jak kolega wcześniej napisał ? Żeby przez chwile czytało z płyty a później już nie.

    Czy mogę zrobić to za pomocą FSD uruchomionego z pendriva ?
     
  15. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz rgh to po co się bawisz w takie coś.
     
  16. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    FSD jest tylko na rgh ? Jeśli tak to nie wiedziałem. Jak już pisałem najprawdopodobniej mam lt tylko czekam aż gra mi się pobierze żeby to sprawdzić. Niestety mój internet nie jest najszybszy i najlepszy..
     
  17. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ty sam nie wiesz co tam masz. Oczywiście ,że tylko na rgh. Lt masz w napędzie ale konsola ma rgh jak jest FSD.
     
  18. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    No okej to w takim razie jak mam lt to jak skopiować np. GTA V z płytki na dysk żeby działało to tak jak wcześniej było napisane ?
     
  19. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wkładasz grę do napędu. Czekasz aż napęd ja odczyta po czym klikasz X na padzie i bedzie opcja do zainstalowania gry

    Wysłane z telefonu
     
  20. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    To się nie nazywa kopiowanie tylko dokładnie instalowanie. Jak będziesz tak mówić to wkońcu cię ktoś nie zrozumie.

    Tapnięte sprzed xboxa przez Neo V :)
     
  21. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    wysil się przynajmniej trochę i znajdź poradnik na forum jak zgrać content...
     
Wczytywanie...

Poleć forum