1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie softu........

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wodzek, Październik 28, 2009.

  1. wodzek

    wodzek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam .Mam konsole z lutego 2009 kupioną w kwietniu. Cały dzień walczyłem z activate.iso, popsułem z dziesięć płyt i nic. Mam pytanie jak sprawdzić czy moj X jest przerobiony ix1.6 czy 1.51 bo za boga nie pamiętam a to może jest mój problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Z tego co wiem na Ixtreme 1.51 nie potrzeba activate.iso

    Tylko na 1.6 potrzeba.

    P.S.
    Nagrałeś te activate.iso na płycie DVD 9?
     
  4. wodzek

    wodzek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak. Dokładnie na 8 różnych i według 3 sposobów z tąd: poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala. Po wsadzeniu a.iso obojętnie której płyty pojawiają mi sie napisy na białym tle ale gra nie rusza..............

    P.S. Podobno przy 1.51 nie trzeba, ale gry trzeba patchować do wave 3. Z tąd pytanie czy mogę sprawdzić którym ix-em moja konsola jest przerobiona bo wierzyć mi się nie chce że tyle razy to zkopałem.........
     
  5. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Dalej to ci już nie pomogę bo sam mam IX 1.4 więc nic więcej nie wiem :/
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak zpta****esz na wave 2 albo wave 3 i ci pojdzie to masz ix 1.51
    jak nie to ix 1.6
     
  7. wodzek

    wodzek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie ma innego sposobu żeby sprawdzić?
    Pat****ania nigdy nie próbowałem. Ale mam chyba 1.51 bo przy tylu próbach z nagrywaniem a.iso powinno chyba pójść?
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Active.iso działa na przeróbce 1.6, jeśli Ty masz 1.51 musisz spaczować gierkę na wave 3, no chyba ze masz przeróbkę 1.51 z Hitachi na pokładzie (ten łyka wszystko).

    Poradniki znajdziesz bez problemu jak zpaczować gierki itp. Poszukaj tematu w aktualnościach który jest przypięty zresztą Wave 4 Nowe zabezpieczenia M$M?!
     
  9. wodzek

    wodzek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie mam Hitachi tylko Liteon- raczej..Chyba trzeba poczekać na nowy iX bo szkoda nerwów i płyt.
    Wielkie dzięki Floyd...
     
Wczytywanie...

Poleć forum