1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprawdzenie wave nagranej gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez filip_efes, Grudzień 2, 2010.

  1. filip_efes

    filip_efes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może mi ktoś powiedzieć czy jest sposób na sprawdzenie nagranej gry jaki ma Wave?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    360WavesPatcher lub abgx360 - tyle w temacie.
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    A dokładniej w ABGX input dajesz Burned DVD i lecisz. w CLI wyświetli Ci jaki Wave.
     
  5. filip_efes

    filip_efes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale 360WavesPatcherem chyba mozna tylko obraz sprawdzic jaki ma wave a mi chodzi juz o gre wypalona na plycie.
     
  6. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    no to przeciez Ci napisałem ABGX'a użyć, co ty czytasz to co się pisze do Ciebie czy nie.....?!
     
  7. filip_efes

    filip_efes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po co sie tak podniecasz, spytalem sie o patchera bo SteelGrain napisal, ze sie da i mam go tez na kompie. ABGX jest na hotfile, a cos im muli lacze, wiec kiepsko sciagnac
     
  8. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    sorry za offtop.. ale abgx zajmuje 8MB.. choć by nie wiem jak muliło to jest chwila to zassać.. a po drugie to napisałem Ci w odpowiedzi że jak masz wypaloną to abgx'a użyć - nie wspomniałem chyba o patcherze.. prawda...??! Kolega post nademną poprostu źle napisał... a jako że nie powtórzyłem tego to chyba coś to znaczy.. jak by się dało to bym Ci podałem też ten drugi progs.
     
  9. filip_efes

    filip_efes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale może tym drugim sie nie poslugujesz albo cos... dobra niewazne, ogolnie to dzieki za pomoc, nie róbmy awantury ;) a ze 8mb to wiem, ale uwierz nie bedzie to chwila bo sciaga z predkoscia 3 kb/s ;/ pewnie wina hotfile u nich co chwila sie cos dzieje ;/
     
  10. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    spoko.. :D nerwowy wieczór mam.. hehe...

    Powodzenia w działaniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum