1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprinter cell conviction

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez SedativRobix, Maj 24, 2010.

  1. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    Mama problem pozyczyłem sprinter cell conviction i niewiem na jaką jest przeróbke. po włozeniu do napędu czyta mi ją jako płyta dvd i nie chodzi. czy moze być to wina przeróbki?? mam 1.5.1 a ta gra jest bodajże 1.6.1. Czy da się tą gre przerobic i nagrać tak aby chodziła?? Z góry dzięki za odpowiedź i Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    dzięki poprubuje. dla mnie chyba wave 4 nie ? :D
     
  5. Voitas

    Voitas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo wypal plytke activate.iso i po problemie
     
  6. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Na iXtreme 1.5.1 nie ma chyba activate. Pat**** na Wave 3 najlepiej. Ja mam na 1.6 i pat****e na 3 bo na 4 nie działa :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum