1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sprzeczne informacje o XBD3 - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez graffitikomp, Kwiecień 15, 2012.

  1. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytając różne fora natknąłem się na sprzeczne informacje odnośnie gier nagrywanych na zwykłych nagrywarkach (truncate) i dashu nowszym niż 13604 - jedne źródła podają, że tak nagrane gry nie dają się zainstalować a inne, że tak nagrane gry w ogóle nie działają?
    Jaka jest prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na dashu 14xx nie działąją z dysku na 13xxx powino być normalnie
     
  4. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli chodzą z płyty, nie można zainstalować na hdd.
    Jeszcze jedno - czy gra truncate może zostać normalnie skopiowana i taka kopia będzie działać?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może ale nie musi bo truncated nie nagrywa pełnego obrazu
     
  6. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam na myśli tylko xbd3 bez civ, czy takie gry będą działać po skopiowaniu?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, musisz ściągnąć obraz od nowa. Gry XGD3, nagrane zwykłą nagrywarką, możesz instalować na dysku przy Dash'u niższym lub równym 13604.
     
  8. graffitikomp

    graffitikomp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale chodzi mi o samo uruchomienie z płyty bez hdd - czy taka kopia gry zadziała?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, jeśli nagrasz na dobrej nagrywarce (wykluczam większość laptopowych nagrywarek) i płytach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum