1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Sprzedam] Xbox 360 Arcade - 300 zł

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kobemvp_24, Styczeń 10, 2010.

  1. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    [Sprzedam] Xbox 360 Core - 300 zł

    Link:
    Xbox 360 Arcade + Konta GOLD !!! (881222075) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to jest wersja Core a nie Arcade. Popraw opis.
     
  4. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    he ?


    To jest wersja Premium 60 gb ( zaslepka po dysku oraz napis na pudełku informujacy o pojemnosci dysku )

    Poza tym w wersji Core był pad przewodowy - a na pudełku wyraznie widnieje bezprzedowy
     
  5. GumisSsPL

    GumisSsPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory za ot, ale to też nie jest core chyba, bo on nie miał złącza na dysk twardy, więc jest to premium bez dysku, i ze zmienioną klapką od dvd :)A pudełko chyba nie od tego, bo premium z 60gb miały HDMI!
     
  6. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Pudełko jest z premiumki.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Arcade i Premium miały już HDMI i pojawiły się od sierpnia 2007r...

    Czy aby na pewno w tym 2006r już były dyski 60gb?
    Aha i Quantum of Solace wyszło w 2008r czyli nie może to być oryginalne pudełko

    UP:

    To nie pisz, że jest to oryginalne pudełko (bo każdy myśli, że jest od tej wersji)
    JEST TO CORE!
     
  8. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ludzie, core maja zlacze na dysk jak wszystkie xboxy!
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na 100% to nie jest Xbox 360 ARCADE :) tylko Core
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko juz zostało wyjaśnione! Od teraz info tylko na temat kupna
     
  12. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
  13. Omensix

    Omensix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. sebool12

    sebool12 Guest

    Aukcja usunieta przez pracownika allegro- co jest?
     
  15. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Dziwna sprawa. Niby wszystko elegancko napisane, a już któryś raz z kolei usunęli mi aukcję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum