1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Sprzedam] XBOX360 + pad bezprzewodowy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ania22, Sierpień 17, 2009.

  1. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsola Xbox 360
    pad bezprzewodowy
    zasilacz
    kabel do zasilacza
    oryginalny kabel Micro$oft do TV EURO z wyjściem optycznym
    opakowanie - pudełko
    instrukcje obsługi
    Xbox jest przerobiony czyta kopie zapasowe

    Specyfikacja techniczna :
    Procesor: IBM PowerPC
    (trzy rdzenie taktowane zegarem 3,2 GHz)
    GPU: ATI R500
    48 jednostek Shader Model
    taktowanie rdzenia – 500 MHz
    RAM: 512 MB GDDR3
    taktowanie pamięci – 700 MHz
    (1,4 GHz efektywnie)
    napęd DVD
    Obsługa trybów
    480p, 720p, 1080i oraz 1080p
    3 porty USB 2.0
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    cena 550,-
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzoo7

    mistrzoo7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. mistrzoo7

    mistrzoo7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to moje gg:11445082 pisz byłbym zainteresowany;p
     
  5. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. AMDTM

    AMDTM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LEszno
    Po zasilaczu mogę powiedzieć że jest to Core.
     
  7. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak tak core 3 duo najlepszy procesor 3-rdzeniowy 3,2GHz każdy rdzeń
     
  8. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chodziło, że jest to wersja CORE a nie o procesor...
     
  10. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a skąd ty wiesz o co chodziło AKDTM ? przecież do środka nie zaglądałaś

    Za to ze moglem sie posmiac thx polecial . A za tresc warn///Piri
     
  11. Ania22

    Ania22 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zasilacz jest od innego bo moj sie zepsół a ten jest mocniejszy ,a procesor jest ibm International Business Machines Corporation;

    [​IMG] POWER PC
     
  12. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Aniu nie ośmieszaj się bardziej nie pisz już w tym temacie ktoś będzie chciał kupić to do ciebie napisze :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum