1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Sprzedam] XBOX360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qazimodo, Sierpień 8, 2009.

  1. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kupiexboxa

    kupiexboxa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaka data produkcji? Czy ma wszystkie plomby m$?? Jaki napęd w środku?? Zasilacz jakie napięcie?
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wiem jaki napęd bo nie otwierałem ,nie wiem jakie plomby bo nie otwierałem to jest angielska wersja ale działa na nasz prad w gniazdku ma polska wtyczkę tzn.przejściówke taką jak na zdjęciu taka biała z lewej strony - reszte można przeczytac w opisie aukcji
     
  5. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakby bylo taniej to tak , ale to jest ta wersja jedna z pierwszych , nie ma hdmi , a ze zdjecia mozna odczytac 2006.Za 500 sie nie oplaca.W dodatku nie ma pada + czyli 100 zl nastepne , tak samo pewnie flash stary.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    oczywiście w zestawie jest pad bezprzewodowy wraz z nowymi nierozpakowanymi bateriami ,flash napędu jest ale nie wiem w jakiej wersji ,nie wiem jak to sprawdzić ?
    a matryks jakiś uprzedzony i złośliwy jest ,dokucza mi we wszystkich postach i myśli że pozjadał wszystkie rozumy frix :yeye:
     
  7. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisalem tylko ze sie nie oplaca!ZA 500 zl mozna miec arcade z 2008 a nie core z 2006 ktory nie wiadomo ile pochodzi.Pozatym ty zaczales.Jak masz problemy to pisz na pw a nie w moich teamtach nic nie wnoszac do tematu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum