1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sprzedam xboxa uczciwa cena ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rzyd, Październik 18, 2012.

  1. rzyd

    rzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jaka jest uczciwa cena za tą konsolę :
    Konsola Xbox 360 JASPER + 2 GRY+OKABLOWANIE (2711446372) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Nie ma wad jedynie nie ma dysku i pudełka.
    Kupiec oferował mi za nią 500 zł zgodzić się? To jest jasper na 100% jak coś :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: sprzedam xboxa uczciwa cena ?

    500 pln jest ok

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Cena uczciwa, za te dwie gry w sklepie znając życie trzeba by zapłacić prawie połowę tej ceny.
     
  5. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cena jak najbardziej uczciwa, 500 zl za ten zestaw jest ok
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    Może gdybyś miał HDD w konsolce, ale arcade chyba nie ma za dużych dysków. Bez dysku cena w porządku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum