1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ss 1 na ss 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bil, Grudzień 8, 2010.

  1. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    jak się paczkuje gry z ss1 na ss2 np...Call of Duty Black Ops żeby pograć na live i skąd wziasc pacza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Bez różnicy, po prostu na ten okres był bezpieczny tylko LT, aktualnie tylko LT+ jest "Bezpieczny", ale zasada jet ta sama dla wszystkich gier posiadanie ss v.2 i w przypadku najnowszych gier zabezpieczenie AP 2.5
     
  6. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    to znaczy jak zrobię według tego poradnika z ss1 na ss2 np grę Black Ops to będzie ok aktualnie mam lt ale bende miał lt+
     
  7. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Teraz ABGX od wersji 1.0.4 powinien zmieniać ss na ver 2. Więc już nie trzeba kombinować.
     
  8. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a mam takie pytanie czy z każdą grom
     
  9. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najlepiej wejść na stronę ABGX i poszukać w grach co mają, czy obraz zgadza się z twoją wersją i czy wersja ta ma SS2. Wydaje mi się, ze od ver 1.0.4 pociągnie SS2 automatycznie o ile jest dla danej gry. Ale chyba nie ciągnie do starszych gier, bo jakiś koleś pisał kilka postów wczesniej, że nie ciągnie. Więc trzeba ręcznie patchować według instrukcji na stronie ABGX.
     

Poleć forum