1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SS i wave....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez endlesik, Sierpień 2, 2010.

  1. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Tak, wiem, zaraz ktoś mi wyjedzie, żebym użył szukajki.. więc powiem tak, gówno mi daje tak szukajka... google tak samo.. Mój problem polega na tym, że mam na dysku obraz gry Red Dead Redemption.. wrzuciłem go na abgx360.. wyszło mi, że mam ss 2 i wave 4th lub wyższy, zapewne 6th..

    [​IMG] posiadam iextreme 1.6(na 90%) i gry z wave powyżej 2th odpalam dzięki activation iso.. i tu moje pytanie, czy muszę coś modyfikować, aby odpalić tą grę? Czy muszę zmienić SS 2 na 1? Czy mogę zmienić wave 4 na 2? We wcześniejszych grach zmieniałem ss na 1 i tyle. Działają. Ale teraz zapomniałem jak zmienia się ss.. i chciałem tekkena 6 zgrać.. ****.. 4 płyty dvd-dl poszły do śmieci. Zmieniłem wave 4 na 2, a ss nie zmieniłem i xbox albo nie widzi płyty, albo widzi ją jako multimedialną.. może ktoś mi doradzić? Powtarzam.. szukajka gówno mi daje..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nagrywa sie na DVD+R DL
     
  4. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Tak, wiem że na dvd+r dl, ale ja napisałem dvd dl przez mojego lenia. Nagrywam na te same płyty, z tej samej paczki.
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ss sie zmienia zeby bana nie dostac a nie zeby uruchomic gre
    sptaczuj i graj
     
Wczytywanie...

Poleć forum