1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SS i wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stachu12, Styczeń 22, 2011.

  1. stachu12

    stachu12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Czy mogę już spokojnie wypalić grę. Posiadam przeróbkę iXtreme 1.6.
    Gra ma już SSv2 przy Wave 4-7. Gre wypalić programem ImgBurn??
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Na moje oko wszystko ok. ImgBurn x2.4 i powinno śmigać ! Pozdrawiam :)

    PS a czy LT 1.6 nie wymaga przypadkiem Wave3 ???
     
  4. stachu12

    stachu12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tego nie wiem ponieważ to będzie moja 1 gra która będę nagrywał.
    Mógłby się ktoś wypowiedzieć co do tego wave??
     
  5. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Mój obraz gry wygląda podobnie. Mam Pes11 zrobiłem go na SSv2. Wersja LT 1.51. Gdy pat****e na Wave 3 wyskakują mi błędy w stylu [​IMG]
     
  6. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ściągnij program 360 Wave Patcher i następnie zassaj Wave3. Potem spat**** grę na Wave3. Powiedz jaki będzie efekt.
     
  7. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie wiem czy już nagrywałeś czy nie, ale tak dla reszty 'początkujących', bo miałem problem, po nagraniu płyty i włożeniu był komunikat 'dysk z różnymi materiałami'. Na szczęście szybko sobie poradziłem i zmarnowałem tylko jedną płytę, szkoda by inni to robili, więc.

    WAŻNE, w imgburn wejdź w settings, zakładke write i tam LawerBreak(jakoś tak :p) zaznacz opcję, które pozwoli Ci wpisać ręcznie numer i wpisz 1913760.
    Potem można nagrywać gry bez obaw ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum