1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SS, Wave a LIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemexss, Styczeń 3, 2011.

  1. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    Dzisiaj moja konsolka jedzie do przeróbki LT+ i mam kilka pytań.
    Jak jest Live (tak, tak wiem bana nie dostaniesz jeśli nie będziesz się łączył do Live), ale moje pytanie brzmi czy ktokolwiek z LT+ dostał bana? :confused:
    Z tego co wiem to nie ale chodzi o to jak przygotować gre aby grać na Live?
    -SSV2 tak? Podobno miało wyjść SSV3 jak to jest ??
    -I jak z Wave czy np. mogę bezpiecznie grać w Black Ops Wave np. 2? Chyba nie.
    Jak to wszystko wygląda? Chce po prostu jak najlepiej zabezpieczyć się przed banem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko, że tutaj nie ma nic o WAVE a podobno to też jest ważne.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Musi byc oryginalne. Tzn. takie jak gra miala domyslnie.
    Wszystkie patchowane odpadaja.
     
  6. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra to jeszcze pytanie gdzie mogę znaleźć liste Wave dla poszczególnych gier, bo niestety polskie releasy są często naprawde porządnie skopane i czasem musiałbym patchować do oryginalnego.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W ABGX dajesz auto fixa na level 3, skanujesz obraz i sam zmienia wave na oryginalny.
     
  8. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w bazie abgx z reguły nie ma nic dla polskich releasów ;p
     
  9. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. dzięki co prawda polskich releasów często nie ma na ABGX ale jakoś sobie poradze
    Naprawde wielkie dzięki

    Edit:
    orzelorzel był pierwszy :)
     
  10. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam jeszcze jedno pytanie.
    Konsola jest juz przerobiona ale przed chwilą przeczytałem, że jest lt+ 1.1 i nie mam pojęcia czy mam lt+ czy lt+ 1.1 czy te wersje jakoś sie różnią czy na zwykłym też można narazie bezpiecznie grać na LIVE?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  11. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    odśnieżam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum