1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SS, Wave a LIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemexss, Styczeń 3, 2011.

  1. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    Dzisiaj moja konsolka jedzie do przeróbki LT+ i mam kilka pytań.
    Jak jest Live (tak, tak wiem bana nie dostaniesz jeśli nie będziesz się łączył do Live), ale moje pytanie brzmi czy ktokolwiek z LT+ dostał bana? :confused:
    Z tego co wiem to nie ale chodzi o to jak przygotować gre aby grać na Live?
    -SSV2 tak? Podobno miało wyjść SSV3 jak to jest ??
    -I jak z Wave czy np. mogę bezpiecznie grać w Black Ops Wave np. 2? Chyba nie.
    Jak to wszystko wygląda? Chce po prostu jak najlepiej zabezpieczyć się przed banem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko, że tutaj nie ma nic o WAVE a podobno to też jest ważne.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Musi byc oryginalne. Tzn. takie jak gra miala domyslnie.
    Wszystkie patchowane odpadaja.
     
  6. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra to jeszcze pytanie gdzie mogę znaleźć liste Wave dla poszczególnych gier, bo niestety polskie releasy są często naprawde porządnie skopane i czasem musiałbym patchować do oryginalnego.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W ABGX dajesz auto fixa na level 3, skanujesz obraz i sam zmienia wave na oryginalny.
     
  8. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w bazie abgx z reguły nie ma nic dla polskich releasów ;p
     
  9. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. dzięki co prawda polskich releasów często nie ma na ABGX ale jakoś sobie poradze
    Naprawde wielkie dzięki

    Edit:
    orzelorzel był pierwszy :)
     
  10. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam jeszcze jedno pytanie.
    Konsola jest juz przerobiona ale przed chwilą przeczytałem, że jest lt+ 1.1 i nie mam pojęcia czy mam lt+ czy lt+ 1.1 czy te wersje jakoś sie różnią czy na zwykłym też można narazie bezpiecznie grać na LIVE?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  11. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18

Wczytywanie...

Poleć forum