1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stacja dysków<=>Płyta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BushyAxis793, Wrzesień 3, 2011.

  1. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Witam, wczoraj chciałem sobie pograć w AC 2, no to otworzyłem stacje dysków(moja konsola XBOX 360 Slim-dotykowa).Podczas wkładania płyty przez przypadek dotknąłem przycisku do otwierani/zamykania stacji...no i mi płytę trochę pogryzło tj. ma małe ślady zadrapań na tej obklejonej stronie.
    Potem włączyłem grę, trochę pograłem i w pewnym momencie Ezio podczas stania na belce zaczął iść w miejscu jakby lunatykował- nie mogłem zrobić nic z wyjątkiem wzięcia lekarstwa...

    I moje pytanie, czy ten błąd w grze może być spowodowany tym zatrzaśnięciem się gry w napędzie?:(

    Z góry bardzo dziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    To co mam teraz zrobić?
     
  5. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a spróbuj zainstalować grre na dysku i zobacz czy problem będzie się powtarzał
     
  6. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    no właśnie ma ją zainstalowaną-póki co to raz się to zdarzyło, ale mam obawy , aby się nie powtórzyło:(
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mi Ezio "odwalał moonwalk" ale z płytą było wszystko w porządku a po tym jak zainstalowałem grę na dysk błąd nigdy się nie powtórzył więc graj bez obaw :)
     
  8. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Dzięki wielkie...Jedyny minus całego zdarzenia jest to, że jakbym chciał sprzedać grę no to trochę taniej bo uszkodzona:(

    P.S.Thane, tobie też źle zabrało płytę?
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, płyta była w świetnym stanie. Myślę, że to nie problem płyty tylko gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum