1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stan połączenia xblive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinm110, Październik 14, 2014.

  1. marcinm110

    marcinm110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem gdyż pomiędzy ikonką sieci a internetu znajduje się żółty wykrzyknik, i po sprawdzeniu połączenia informuje mnie że może być problem lub słabe połączenie z grami. Po sprawdzeniu pokazuje się taka lista:
    Usługa: Alert Usługi
    Sklepy Xbox : Działa
    Konta: Działa
    Tworzenie gry: Działa
    Załóżmy włączam fife 15 i chce zagrać online to gdy uruchamiam to za którymś razem mi się połączy mecz, ale po skończeniu tego meczu cały czas rozłącza się z przeciwnikiem. Jak naprawić ten problem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak szybki masz net?
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Od nich od wczoraj są jakieś problemy ale to też może być coś z twoik netem
     
  5. Kociol.

    Kociol. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Europe, Poland.
    Spróbuj przywrócić modem od internetu do ustawień fabrycznych, powinno pomóc.
     
  6. marcinm110

    marcinm110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy się kiedyś mi działał dobrze ale mam 6Mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum