1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stanęło na "writing sectors.."

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RazZ0, Grudzień 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RazZ0

    RazZ0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak w temacie..

    podczas wypalania gry (a dokladniej mw2) nagrywanie zatrzymalo sie na 51% na writing sectors... komp sie zawiesil i musialem go resetnac . Plyta do kosza, ale jak uniknac tego bledu nastepnym razem?

    nagrywalem z predkoscia 8x..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nagrywaj z prędkością 2.4x na Verbatim +R DL. Powyłączaj wszystkie programy działające w tle najlepiej przez ctrl+alt+del. Resetnij kompa przed nagrywaniem. Zrób trochę wolnego miejsca na dysku jak nie masz. I zrób skan'a antyvirem. Po tym wszystkim nie ma prawa wyskoczyć chyba że płyta zła albo nagrywarka dupna.A i jeszcze ustaw Book type w img burnie na twoją nagrywarke na DVD-ROM.
     
  4. RazZ0

    RazZ0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzięki. Jutro napiszę czy działa, bo będę próbował nagrać jeszcze raz. ^^
     
  5. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja sie podepne pod ten temat i zapytam o ten dvd-rom , czy jest koniecznoscia to ustawiac ? czy bez ustawienia tego gra sie nie nagra itp ? no i niewiem tez czy to normalne ale w imgburn mi nie pamieta tego ustawienia i za kazdym razem musze to zmieniac recznie, i w sumie nagralem dopiero z 5 gier bo xa mam od kilku dni , ale ze 2 razy juz bym zapomnial o tej opcji ze musze przestawic, no i pytam czy bez przestawiania nagrywanie by sie nie powiodlo ?
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ale profilaktycznie wolę ustawić. Bo chyba automatycznie się ustawia ale ręki uciąć nie dam zawsze lepiej ustawić. Ale jak już raz ustawisz to się zapisują ustawienia więc drugi raz nie musisz tego robić.
     
  7. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie w moim przypadku w imgburn ustawienie tego dvd-rom nie zapisuje sie i za kazdym odpaleniem programu musze to przestawic
     
  8. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywaj przez plik *.dvd z wpisanym poprawnie layerbreak.

    ustawienie dvd-rom nie jest potrzebne. ja wypalam na samsungu na ktorym nie moge ustawic booktype i jeszcze nie trafilem na plytke ktora by mi nie dzialala po wypaleniu.
     
  9. RazZ0

    RazZ0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko działa jak należy. Dzięki za pomoc. :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum