1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Star wars the force unleashed problemik

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Prz3mo, Maj 8, 2010.

  1. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Więc tak mam taki problem, że nie nabija mi achików. Grając dziś wpadłem na genialny pomysł wpisania kilku kodów czysto estetycznych co by pograć starkillerem w stroju z dodatkowej misji na hoth ( dodatku nie mam tylko samą podstawke) z jakimś bajeranckim mieczem. no i wpisałem 2 kody pierwsze rozczarowanie... wiele kostiumów jest ale tego nie ma i lipa. rozczarowanie nr 2 gdy zobaczyłem, że drugi kod nie byl poprawny i dostalem wymaxowane talenty ( te żółte) przy okazji napisane bylo, że coś tam nie może być odblokowane. No nic wszedłem w opcje zmieniłem kostium na inny i wczytało mi starego chechpointa. Talenty wróciły do normy myśle jest dobrze... ale przeszedłem Felucie i nie było achika, w kolejnej misji wybiłem z 500 stormtrooperów i achik nie wpadl jak i za ukończenie misji. I teraz moje pytanie jak zrobić żeby te achiki sie normalnie nabijały? Bo miałęm takie ambitne plany o calaku albo chociaż sporej części achików a tu **** zbita.

    Z góry thx za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak mi się wydaje, ale chyba jedynym rozwiązaniem jest rozpoczęciem od nowa gry zupełnie nowym save'em. Ten save z kodami zostaw sobie dla zabawy i nowy utwórz i tam graj bez kodów
     
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Heh to najwyżej te kilka Misji sie przejdzie. Przy okazji pojade na wyższym poziomie. A nie wiesz może czy np grając na najwyższym poziomie trudności dostane achika za niższe?
     
  5. JinJer

    JinJer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    raczej nie, a czy próbowałeś zdobyć osiągnieście po ponownym odpaleniu gry ? np. w gta 4 tak jest
     
  6. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory za offtop ale nie chce zakładać nowego tematu. Wiem że tej gry są 2 płytki, aby zagrać potrzebuję dwie płyty czy tylko jedna starczy, a druga to jakiś dodatek
     
  7. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Pierwsza płyta to podstawowa wersja gry. Natomiast druga to dodatkowe 3 misje!
     
Wczytywanie...

Poleć forum