1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Star Wars

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sOrOwEczkA, Wrzesień 22, 2008.

  1. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam star wars i jestem w misji gdzie jestem na platformie atakuja mnie takie czarne statki a dalej jest taki olbrszymi statek moge go moca pzyciagania robic ale robilem to co kaze ze LS lewy gorny rog RS gora dol.Co tutaj trzeba zrobic ??
    HELP!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Star Wars

    Jest już temat o tej grze ale ci pomogę.
    Jak zapewne wiesz najpierw musisz porozwalać Tie Fightery a później ruszać gałkami tak jak masz pokazane na ekranie. Jeżeli nie zdążysz Destroyera powalić bo nadlecą ponownie te mniejsze to rozwal je i bierz się za Niszczyciela. Za trzecim razem powinno się udać.
     
  4. D-JOK

    D-JOK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2007
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Star Wars

    LS daj w lewo całkiem wtedy się uda :p
     
  5. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Star Wars

    Mam dalej problem dochodze do tego jak ten statek dokladnie jest obrucony przodem mam pioesci zacisniete i dupa nic sie nie dzieje przylatuja te male skurwysyny i od nowa bo st6atek mi sie znowu odwrocil jest na to jakas rada.Juz mi nerwy puszczaja.
     
  6. D-JOK

    D-JOK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2007
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Star Wars

    ja tez tak miałem musisz to robić jak najszybciej i jak najszybciej zabic te statki małe
     
  7. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Star Wars

    dodam tylko ze napieprzaj te statki pradem to szybko zdychaja i bedziesz mial duzo czasu na obrocenie destroyera
     
  8. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Star Wars

    a ja mam inny problem, jestem w misji zaraz po tym filmiku jak mnie vader sponiewieral i poskladal na nowo, i sa tam takie wielkie roboty (ciemne duze strzelaja rakietami co biora 1/4 zycia) jak je najprosciej rozwalic? generalnie zawiesilem sie w momencie jak mam ta oslone wylaczyc na mostkach jest duzo strzelajacych typkow a na dole 2 te roboty.
     
  9. Oliie

    Oliie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Star Wars

    ja tylko dodam, że ta gra jest tak zbugowana, że czasami jeśli coś nie wychodzi to trzeba zrestartować konsolkę lub grę.
     
  10. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Star Wars

    Grą w TFU już n-ty raz i żadnych problemów do tej pory nie mam.
     
  11. Oliie

    Oliie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Star Wars

    masz wersję AllStar? Bo ja mam i np. czasami po jakiejś misji nie nalicza w ogóle force pointsów i holocronów.
     
  12. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Star Wars

    Tak. Zassałem ją z linków na rapidshare, które podał Erno.
     
  13. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Star Wars

    Witam mam pewien problem w 3 misji na te planecie gdzie lataja te śmiecie utknełem po walce z tym mini bossem z młote.Mam tam do przeskoczenia urwisko odginam jedną belke ale do brzegu i tak nie moge doskoczyc a innej nie ma co robic
     
  14. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Star Wars

    Jeżeli nic tam więcej już do wygięcia nie ma to skocz naciskając dwa razy a dodatkowo jak będziesz w powietrzu to wćisnij LB.
    Nie pamiętam juz tego miejsca ale powinno zadziałać to co piszę :)
     
  15. brygu

    brygu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Star Wars

    Wal w nie błyskawicami i jak są porażone to kombo
     
  16. MARKRY

    MARKRY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam....
    Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi/rozwiązania mojego problemu.
    Poprzez XBOXlive dokupiłem jeden z pierwszych dodatków - 3 misje pierwsza miała być chyba w świątyni jedi.
    Problem polega na tym że grę przeszliśmy już 2 razy walcząc z vaderem i imperatorem.Ale po obydwu zakończeniach jest- koniec :)
    W opcjach gry nigdzie nie pojawiła się dodatkowa opcja tych misji. xbox "twierdzi" ze dodatek jest zainstalowany...
    Czy źle szukamy? Czy może coś trzeba jeszcze zrobić żeby zagrać w te misje?
     
  17. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Musisz wybrac opcje new game i tam dobiero wybierasz czy chcesz zagrac w podstawke czy w ktorys z dodatkow. Gre bardzo polecam fonom tej serii gdyz jest naprawde niesamowita. Sam ja przeszedlem kilkakrotnie i wymaxowalem. Polecam.
     
  18. MARKRY

    MARKRY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie to też robiłem....ale ni cholery nie pojawiła się żadna dodatkowa opcja wyboru
     
  19. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    To dziwne, nawet teraz sprawdzalem. Wchodze w new game, wybieram slot save'a, i nastepnie zawartosc w ktora chce grac, i tam mam do wyboru podstawke lub ktorys z dodatkow.
     
  20. MARKRY

    MARKRY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    faktycznie - działa dzięki serdeczne
     
Wczytywanie...

Poleć forum