1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

stare gry a LT 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fafusnyy, Grudzień 30, 2011.

  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema.
    Mam lt 1.91 obecnie, na dniach robie sb na 3.0. Czy jak nagram normalnym sposobem przez starego abgx i imgburnem NFS:MW to czy na lt 3.0 tez to będzie śmigać czy będzie trzeba nagrywac od nowa?

    thx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    nfs:mw nie ma zabezpieczeń ap 2.5 ani XGD3, nie musisz od nowa nagrywać.
     
  4. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    jak na dniach robisz LT 3.0 to nie zapomni o nagrywarce Liteon iHAS XXXB (LT MAX) przyda Ci się na pewno.
     
  5. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to jest Liteon iHAS XXXB (LT MAX)?
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nagrywarka co nagrywa kopie 1:1 na xa
     
  7. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bez niej się nie obejdzie?
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    obejdzie
     
  9. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to w takim razie po co mogłaby mi się przydać? czy będę mógł nagrywać normalną nagrywarką na lt3.0?
     
  10. xaoo

    xaoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, właśnie nagrałem 2 gry nagrywarką LG
    Forza 4 - można grać tylko z płyty
    Rayman The Origins - zainstalował się na hdd i odpala...

    Bez ihas większość gier będziesz mógł odpalać tylko z płyt. Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić...
     
  11. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze to jest tylko kwestia Twojego pecha ze Ci cos nie hulało? Musialbys sprawdzic wieksza ilosc nowych gier zeby wysnuc taki pewny wniosek.
    ile coś takiego kosztuje?
     
  12. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Mam forze 4 nagraną na LG i śmiga aż miło 4 razy mi wyskoczyło że mam niezgodną płytę czy coś w tym stylu i normalnie ciągnie z dysku ALE jak każda gra z xgd3 po kilku minutach 1-3 minuty
     
  13. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale czy ten komunikat przeszkadza grać? w jakim sensie on się pojawia? wywala grę czy wciskasz ok i grasz dalej ?
     
  14. trunus

    trunus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. wojtasd82

    wojtasd82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam. Czy po przeróbce na lt 3.0 mogę grać też w starsze gry na liv?. Np. UFC 2010
     
Wczytywanie...

Poleć forum