1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stare LT

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez TagRider, Luty 7, 2011.

  1. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam kupilem konsole ze starym LT czyli jakie to jest?? 1.1 LT??
    1.jakie gry mi beda dzialac ,moze lepiej jakie nie beda dzialac teraz i w bliskiej przyszlosci?
    2.Czy oplaca sie odrazu przerabiac na lt+??
    3.Jak nagrywac gry pod ta przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Na LT będą śmigać wszystkie oprócz Ap25. Czyli praktycznie te co teraz wychodzą to nie pójdą. Gry nagrywasz po przepuszczeniu przez abgx360. Nie potrzebujesz active.iso itd. Nagrywasz, odpalasz i grasz.
    Jak chcesz grać w nowości to przerabiaj na LT+ 1.1
     
  4. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    w tej chwili nie beda dzialaly ci tylko fable 3 nfshp i acb. moim zdaniem jak na razie nie oplaca sie przerabiac no chyba ze zalezy ci na ktoryms z tych tytulow
     
  5. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    ... jak nie wiecie to się nie wypowiadać... będą ci działać fable 3 nfshp i acb,wystarczy ze zrobisz aktualizacje dashboardu, jezeli juz masz zaktualizowany to raczej nic z tego gdzies na forum byl poradnik jak zaktualizowac konsole by dzialaly te gry.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co ty stary wogóle gadasz hehehe.....jak zrobi aktualizacje z assasina lub nfs to dupka blada bo ma flage od razu.....wrzucaj lt+......bo juz black ops nie działa mw2 i halo......a bedzie pewnie tego więcej....bulletstorm też ma jakąś aktualizacje podobno w obrazie gry.....
     
  7. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    dziecko drogie :) mowiłem ze jest poradnik na forum a nie z gry poczytaj troszke i uważnie :) nie wspominal nic o graiu przez neta wiec? jakie mw2? WTF!? są narazie 3 gry -_-
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ty też dobrze poczytaj bo metoda 3 dashy nie wszystkim działa.....bo chyba o tej mówisz......
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Oj chyba nie wiemy a mówimy =].

    Gier wraz z najnowszym daschem jest więcej, nie 3 jak to było, a 6 bo doszły trzy tutuły.

    Jeśli chcesz odpalić gry z zabezpieczeniami A.P 2.5 na swojej przeróbce musisz dokonać aktualizacji firmweru do LT+ lub skorzystać z "opcja 3 daschy", która to i tak nie podziała długo gdyż najnowsze tytuły mają już Wave 10 a wraz z nim najnowszego dascha który to zablokuje możliwość odpalenia narazie 6 tytułów.

    A i jeszcze jedno odpalenie gry z A.P 2.5 bez LT+ grozi flagą i banem na Live.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przecież mówie ze nie doczytal hehe.....albo dawno czytał......
     
  11. Rylo

    Rylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie. To jest w takim razie LT+1.1 i LT1.1 bez plusa?
     
  12. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    LT 1.1 wyszło rok temu z tego co pamiętam
    LT+ niedawno
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. Rylo

    Rylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc na LT1.1 nie pójdzie mi Fable 3?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. Rylo

    Rylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale ile kosztuje takie wgranie
     
  17. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    do 100zł
     
  19. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok mam przerobke 1,6 i jesli zaktualizuje dash do najnowszego co trace? czy tylko metode 3 dashów czy coś więcej? dash sam wgrywa ap 2,5 do gier? czyli po aktualizacji nie pogram sobie wogole?
     
Wczytywanie...

Poleć forum