1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

stare wejscie w monitorze !!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Laksio, Lipiec 21, 2009.

  1. Laksio

    Laksio Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    chciałem się dowiedzieć czy jeśli mam monitor LG 575N to czy mogę podłączyć do niego xboxa ? ma on stare wejście nie takie jak lcd :)ta wtyczka jest z takimi 3 ''bolcami''. Wie ktoś jak ta przejściowka sie nazywa ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    możesz ale musisz kupić przejściówke.

    PS: na forum jest opcja szukaj....
     
  4. Lipin

    Lipin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest przejsciuwka za okolo 20 zloty wiec szukaj na allegro.pl
     
  5. Laksio

    Laksio Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    moze ktoś podać linka lub nazwe przejściówki lub co ,mam wpisać do wyszukiwarki ??
     
  6. Geralt z Rivii

    Geralt z Rivii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    oleśnica
  7. Laksio

    Laksio Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    ale ja niemam takiego wejścia w moim monitorze ja mam takie wejście z 3 bolcami pomocy !
     
  8. Laksio

    Laksio Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    ale ja niemam takiego wejsia w swoim mon. ja mam na takie 3 bolce pomocy!
     
  9. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    To może wrzuć zdjęcie to zobaczę co da się zrobić :)
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czlowieku te wejscie z 3 bolcami to ZASILANIE monitora .


    jesli monitor stary to pewnie masz kabel wystajacy z monitora ktorego nie da sie odlaczyc?
     
  11. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    hahha o lol. Tak myślałem że mu o to chodzi ale nie byłem pewny a żeby podłączyć: przejściówka Żeńsko-żeńska
     
  12. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz kabe VGA w monitorze. Musisz kupic przejsciówke dvi- vga(zenska) obrazek , oraz kabel HDMI - DVI obrazek z tym kablem mialbys troche kombinowania, wiec mozesz kupic kabel vga i w tedy latwo dostac przejcsiówke odpowiednią. Jenak polecam DVIHDMI bo wtedy otrzymasz O WIELE LEPSZĄ jakość obrazu.



    __________________________________
    JEŻELI POMOGŁEM TO PODZIĘKUJ
     
  13. Geralt z Rivii

    Geralt z Rivii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    oleśnica
    albo kup monitor który ma wbudowany telewizor i podłącz go jak pod telewizor :) Sorki tez nie zalapalem z tym kablem heh
     
  14. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    co mu mącicie przecież napisał że ma gniazdo 3 - bolcowe :)

    jak takie jak na foto

    [​IMG]

    to potrzebujesz tego

    [​IMG]

    tyle że to jest wtyczka do prądu
     
  15. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola

    Przecież to nie będzie działać -.-
    VGA jest analogowe, a HDMI cyfrowe, w dodatku szyfrowane - NIE ma szans, żeby to działało...
    Jedynie przez AV port i kabel AV-VGA, ale jeśli masz wystający kabel z monitora (a nie gniazdo VGA w monitorze) to musisz jeszcze złączkę załatwić żeby wszystko do kupy połączyć...
     
  16. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    allegro nie boli
     
  17. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lol? po co kupowac hdmi -dvi i i dvi - vga jak mozna kabel vga i przejsciowke vga - vga
     
  18. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dokładnie wystarczy kabel vga i przejściówka vga-vga poza tym to co napisał J@siek nie miało by prawa działać.
     
  19. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    wszystko można po standardzie załatwić a wy na około lol
     
Wczytywanie...

Poleć forum