1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Starsze gry na jaki wave?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kaerte, Listopad 19, 2009.

  1. kaerte

    kaerte Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć

    Mam problem. Sciagnalem ostatnio burnouta revenge z 2006 roku. Sprawdzilem go 360wavepatcherem no i pokazało że jest na Wave1 a wczesniej nagralem GTA Episodes~ na Wave1 i mi nie odczytalo (iextreme 1.6). Więc odrazu wiedzac ze mi nieodczytuje gier na wave1 przerobiłem na wave3 tego burnouta (na wave3 mi chodza gierki np cod mw2) no i okazuje sie że ten burnout nie dziala :/ czy starym grą nie mozna zmieniac wave'a? tylko poprostu zostawiac z takim jakim są i odrazu napalać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Starsze gry zostaw w spokoju jak mają wave 1-3 jak ma wave 4 to przerabiaj na wave 3 i tyle.
     
  4. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Po cholerę to robisz ?
    Do gier poziomu <wawe3 się nie ingeruje ,bo nie ma po co ,jedynie nowsze tytuły -.-
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po co zadajesz wszędzie te samo pytanie? Nie łaska troszkę poszukać samemu?

    jak masz 1.5 to na wave2
     
  6. kaerte

    kaerte Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli teraz mam tego burnouta spowrotem przerobić na wave1 i nagrać czy obraz gry już jest zepsuty ?
     
  7. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Graj ale nie na necie -.-'
     
Wczytywanie...

Poleć forum