1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Starsze gry na RGH problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ranez, Styczeń 12, 2013.

  1. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem ze starszą grą na RGH m.in. jest to need for speed carbon, wrzuciłem go normalnie tam gdzie reszta gier (które działają) natomiast carbona w ogóle nie widać dlaczego? Czy muszę go wrzucić do innego folderu? typ gry to xex.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Musisz poczekać aż lista gier ci się zaktualizuje...
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wrzucasz go tam, gdzie masz inne gry i daj w FSD skanowanie, jak jest w XEX to możesz go odpalić z menagera plików, kliknij na : default.xex w folderze z grą
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Starsze gry na RGH problem

    A masz włączone skanowanie?

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czekałem a gdy czekam to zwiesza mi się xbox i nic nie mogę zrobić a gry jak nie widać to jej nie ma. gdy ją usunę to xbox śmiga normalnie.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak ją wrzucisz na hdd w konsoli i jest ona w XEX to z menagera ją odpal ! - jak się zwiesi znów tzn że coś z tą grą jest nie tak
     
  8. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Hmm, zgrywając z komputera nie pominąłeś żadnego pliku?
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Zacznijmy od tego,że Need For Speed: Carbon nie wyszedł w wersji na Xboxa 360. Zainstaluj emulator Xboxa 1 i wtedy Ci ruszy.
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Sorry pomyliłem z Need for Speed: Underground.
     
Wczytywanie...

Poleć forum