1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary CRTek ma HD ready ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez reconik, Październik 24, 2009.

  1. reconik

    reconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Doszedłem do wniosku ze jesli moj monitorek lcd 17" obsługuje roździelczość 1280x1024(jesli sie nie mysle) jest to HD ready to CRT 17" bedzie tez HD ready bo to ta sama rozdzielczosc ? Jesli tak jaka bedzie jakosc i czy warto kupic taki syf za kilkanascie zlotych do konsolki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piorz

    piorz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HD Ready oznacza kompatybilność ze sprzętem HD
    Full HD oznacza dopiero wyższą rodziałke (1980x1080p)
     
  4. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    No rozdzielczością mieści się w HD Ready (1280x720). Jednak jest to monitor 4:3, a większość gier na 360 ma tylko 16:9 i ekran będzie trochę mały. O ile ci to nie będzie przeszkadzać to możesz kupić.
     
  5. reconik

    reconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jakosc bedzie lepsza niz na tv kineskopowym ? ;p
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    No pewnie, że jakość obrazu będzie lepsza niż na TV. Sam tak kiedyś podpinałem i w pierwszej chwili byłem w szoku. :p
     
  7. reconik

    reconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to juz wiem co zrobie dzieki, kupie za grosze duzy crtek
     
Wczytywanie...

Poleć forum