1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary dash a GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lipek112, Wrzesień 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, a mianowicie, posiadam XBOX Elite LT 2.0 DASH 2.0.13604.0. Nagrałem GTA V wedle waszego poradnika, ale prosi mnie o aktualizacje(pierwsza moja gra XGD3). Co ma w takiej sytuacji robić ? Grozi mi usunięcie przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Dokładnie to nie wiem czy ci usunie, ale na pewno nie bierz tej aktualizacji z płyty (jeśli w ogóle jest). Ja na twoim miejscu bym sam zaktualizował dash'a a jeśli by usunęło mi przeróbkę to poszedł bym i wgrał sobie lt+3.0. A przecież to nie jest jakiś tam wielki wydatek. Koszt LT+3.0 to chyba coś ok. 50zł. Więc ja bym zaryzykował :D
     
  4. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od którego dasha konkretnie aktualizowac?? i czy. ogóle jest możliwe granie gta v z lt2.0?
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Co do dasha to chyba od 13604 (dokładnie nie pamiętam, daj wątek na "dla świeżaków" "od jakiego dasha usuwa przeróbkę" i powinni ci odpowiedzieć).
    A co do LT+2.0 to jest możliwe granie w GTA V. Ale ja i tak bym zainwestował w lt3.0 lub sprzedał kosnolę i kupił z RGH (ja sprzedałem z lt3.0 i kupiłem rgh i jest dużo lepiej. Nie muszę odwalać z płytkami, nie męczę lasera, i w ogóle jest lepszy :))
     
  6. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możesz podać konkretny dash który mam ściągnąć?
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  8. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki stary, chwała tobie i gta;) wszystko działa i hula. trzeba.było jeszcze trzeba wyczyścić pamięć podreczna. problem rozwiązany.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum