1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rembol, Listopad 15, 2010.

  1. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy jeżeli mam na swojej elitce starego dasha i nie jest ona podpięta do netu to czy będę mógł odpalić AC brotherhooda i inne gry z tym nowym zabezpieczeniem?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, bo musisz zaktualizowac dasha.
     
  4. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a z nowym dashem beda dzialac stare gry ??? Nie obczajam troszke tego mam starego dasha a fable 3 mi smiga.
     
  5. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    na starym 9199 tylko Fable będzie działać. Na nowszych TEORETYCZNIE powinny działac te gry, ale w praktyce jednak nie działają, są blokowane. Musisz czekać na LT+ i koniec.
     
  7. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi dziala fable 3 wiec nfs teoretycznie tez powinien ? Z twojej odpowiedzi tak wynika
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    NIE. Na starym nie odpalisz nic innego niż Fable z gier z AP 2.5 i koniec kropka.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nowe gry takie jak AC czy NFS WYMAGAJĄ aktualizacji - bez niej nie uruchomisz gry, a z nią też nie :p
     
  10. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za info. Lecz obiło mi sie o uszy ze fable 3 tez ma AP 2.5 . I dlatego pytam.
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Bo ma AP 2.5 ale nie potrzebuje aktualizacji dascha, dopiero połączenie nowego dascha z grą zabezpieczoną prowadzi do oflagowania i zablokowania możliwości jej odpalenia.
     
  12. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli przez fable 3 nie mam oflagowanej konsoli ??? bo chodza rozne pogloski na ten temat. I nie wiem czy mam sie spodziewac tej fali banow.
     
Wczytywanie...

Poleć forum