1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

stary dashboard, a nowe gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcus_25, Listopad 15, 2010.

  1. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Witam, mam dashboard 2.0.9199.0 , napęd samsung i ixtream 1.61. Naczytałem się w rożnych tematach, że ów napęd samsung nie obsługuje ap25 i teraz chciałbym zagrać w AC:B, czy muszę aktualizować dasha, czy poprostu dam anuluj aktualizacje i będę mógł grać? A jak jest jakaś inna możliwość, za wyjątkiem czekania na LT+, to chętnie wysłucham. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DELTA spliff

    DELTA spliff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wronki
    Ogólnie większość gier wydana po 1 stycznia 2010 jakoś tak, wymusza aktualizacje dashborda na update znajdujący się na płycie więc jeżeli gierka w którą chcesz pograć ma nowszą wersje software to sory chyba sobie nie pograsz na starym dashu
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie chyba tylko na pewno. ewentualnie - ale sprawdź to - zaktualizować możesz przez USB. (dash na pc a potem na USB i dokonsoli)
     
  5. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Ale to nie rozumiem, co mi da zainstalowanie dasha ze strony microsoftu przez usb, a z płyty gry? I jeszcze mam pytanie skoro napęd samsung nie obsługuje ap25, to jak moga mi nowe gry nie dzialac, skoro jedyna weryfikacją czy gra jest "piratem" to wlasnie ap25?
     
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    To Ci da, że z oficjalnej jest wyższa wersja dasha. Na płytce z AC:B jest beta 2.0.12416 np. a oficjalna jest wyższa
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i bardziej poprawiona lepsze zabezpieczenia AP2.5
     
  8. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Ale czy nie w tym problem, i nie po to tworza LT+ by ominac ap2.5? I cały czas mi się rozchodzi, bo pisze na tym forum, że napęd samsung nie obsługuje ap2.5, i pytam czy po zaktualizowaniu, taki AC:B (ściągnięty z netu) się odpali?


    /////
    EDIT:
    ok, już znalazłem odpowiedz na pytanie: *Napędy samsung oraz hitachi (tylko NON SPOOF) ponoć odpalają gry z AP2.5 na nowym dashu

    Teraz co znaczy non spoof?
     
  9. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    odpali.
    jak masz samsunga to nie czekasz na lt+ (inni muszą z liteon i benq)
     
  10. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z tymi grami to tak naprawde loteria jest, jednym odpala a innym nie. Jak bedziesz mial szczescie to odpali jak nie to wiadomo LT+
     
  11. pablisim

    pablisim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    ponieważ zostały zamknięte podobne tego typu wątki, napiszę tutaj. Otóż mi na falconie z lipca 2008 z Liteonem V1 i LT 1.0 na nowym dashu chodzi zarówno Fable 3 jak i Assassin Creed: brotherhood. Aktualizację zrobiła mi się przy kineckt adventures, your shape oraz z Assassina. Dziwne ale za każdym razem aktualizowała się konsola do tej samej wersji z końcówką 14016. Fable i Assassin są zainstalowane na HD i się odpalają bez problemu. Moim zdanie oprócz Hitachi i Samsunga także pierwsze liteony nie obsługują AP 2.5. Paru osobom na tym forum z liteonami V1 też odpaliły się Fable i Assassin.
     
Wczytywanie...

Poleć forum