1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GreenWay, Maj 2, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. GreenWay

    GreenWay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    nie wiem
    Mając najnowszy dashboard-14719 można wgrać stary dashboard-13604? Jak nie to czy jest jakiś program do tego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, nie idzie wgrywać starszego dashboardu, jedynie nowszy.
    Jeśli masz LT+2.0 i złapałeś cichą aktualne, przez wgranie nowszego dashboardu, zostaje wgranie LT+3.0 :)
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. GreenWay

    GreenWay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    nie wiem
    a jak będę miał dashboard-14719 to gry będą chodzić tylko nagrane Ihasem?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak chcesz grać z dysku to tylko ihas
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz napęd Hitachi to tak.
    Jeśli nie, to możesz nagrywać zwykłą nagrywarką (gier XGD3 nie zainstalujesz na dysku).
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    czytałem że MS może cofnąć dashboard do fabrycznego przez generowanie kodu na podstawie chyba numeru seryjnego konsoli ale jest to poza naszym zasięgiem heh
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum