1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

stary ixtreme a oryginalne gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kula33a, Wrzesień 14, 2013.

  1. kula33a

    kula33a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pewne pytanie. Posiadam ixtreme 1.5, chcialbym zakupic niedlugo jakas nowa gre, gta v czy fife 14 i czy by to dzialalo? czy mam za starą przeróbke nawet na oryginalne gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Oryginalne gry zawsze będą działały.
     
  4. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pytanie tylko czy cię nie zbanują ? ex 1.5 to bardzo stara przeróbka to ja pamiętam miałem 1.7 w 2008r
     
  5. kula33a

    kula33a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o to sie nie przejmuje, i tak gram offline i chyba juz mam oflagowaną/zbanowaną konsolę. o to chodzi, zeby mi to tylko dzialalo, bo cos czytalem na necie, ze musze miec LT + nowy, zeby nawet oryginalne gry mi dzialaly. te gry tanie nie są i jakby mi to nie dzialalo to ciezko by bylo. Poza tym jakis update nie bedzie wymagany? nie spowoduje to jakis bledow i brak dzialania gier tych starych co nagrywalem?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Będzie wymagany pewnie update dasha, więc jeśli masz stary dash i go zaktualizujesz (aby zagrać w nowe gry) to prawdopodobnie usunie Ci się ta przeróbka

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  7. kula33a

    kula33a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli to bez sensu? lepiej dac komus do przerobki mniej wiecej te same pieniadze na RGH i po sprawie?
     
  8. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Update masz na każdej płycie z grą, nie odpalisz gry bez zainstalowania aktualizacji która dołączana jest do płyt od iluś tam lat, na 95% aktualizacja skasuje ci tą przeróbkę ale pewności nie mam. Jak już napisał @tal oryginał zawsze odpali.


    Ed. Jeżeli masz pewność bana to tak, tylko to pewnie stara konsola ? Jeżeli posiada starą płytę to niema sensu zakładać RGH lepiej juz dać LT3 ~40zł
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz zrobić RGH jak chcesz.
    A jaką masz wersję dasha? I płytę głowną?

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  10. kula33a

    kula33a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tam w dane systemowe , interfejs cos tam? 2.0.12625.0 , jakis stary. ta fat biala, falcon z tego co pamietam z wejsciem hdmi. 60 gb dysk
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja bym zrobił na Twoim miejscu rgh na tej konsoli.
     
  12. kula33a

    kula33a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli zrobie rgh, czy ten lt+, stare plytki beda do wyrzucenia?(wave 2 bylo na ixtreme 1.5) . czy majac rgh , ixtreme zostanie i plytki dalej beda dzialac?

    co polecacie, lepiej zrobic rgh, czy lt.
     
Wczytywanie...

Poleć forum