1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary ixtreme!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez merfain, Lipiec 17, 2011.

  1. merfain

    merfain Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam xboxa naped benq z ixtreme 1.4. Kiedys jak nagrywalem nowe gry, patchowalem obraz za pomoca ppf-o-matic3. I wszystko dzialalo_Ostatnio nagralem crysisa2 chcial zrobic jakies update-y ale nie udalo sie gdy, chcialem odpalic gre dostalem error "przetrzyj plyte, sciereczka". I teraz moje pytanie czy dasie odpalic nowe gry na tym ixtreme 1.4? Jak tak to, jak?Ostatnia gra jaka dziala to, FightNightRound Champion.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wyskoczył błąd, bo zmieniałeś wave. Zaktualizuj z pendrive'a - tylko nie do najnowszego dasha, bo skasuje przeróbkę.
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    różne gry wymagają coraz to nowszych wersji dasha i nie ma to żadnego związku z obecnym firmware napedu.
    Zaktualizuj sobie konsole do Dasha 2.0.12625
    Jedyne gry jakich nie odpalisz to gry z AP2.5 o ile się nie myle, ale jest ich na szczescie bardzo malo ;)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tak obserwujac ludzi obnizajacych wave sam swojego czasu gralem na takich kopiach to sie po malu problemy z taka przerobka zaczyna i nie z ap ale z uruchomieniem zwyklych kopi
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    nie rozumiem ;D sam mam iX 1.6, bo i tak nie interesuje mnie granie on-line, bo nie gram zbyt dużo ;p owszem, potrafie się wciągnąć w gre, ale to jest wtedy kwestia kilku dni zanim ją przejde ;P a tak to szkoda mi hajsu na golda, bo zdarza się, że w ciągu całego tygodnia znajde tylko 1 wolny wieczór dla xboxa ;P mam dość sporo gier, wszystkie przerabiam na Wave3 i jak na razie wszystko działa ;) szkoda mi tylko AC:Brotherhood bo AC2 był za****sty, ale niestety gra ma AP :/
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie da sie odpalic brotherhooda pod extreme 1.4, przeciez wlasnie dla takich gier jak Fable 3, Black ops, halo i Crysis 2 zostala stworzona przerobka LT 1.1
     
Wczytywanie...

Poleć forum