1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary napęd w nowe konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tuptus, Lipiec 19, 2012.

  1. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemanko. Chciałbym dowiedzieć się czy jak podepnę naped od starego arcade z 2008 roku (chyba) to czy ten starszy przerobione napęd będzie odtwarzał mi piraty na Elite z sierpnia 2011?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Napisz dokładnie co to za napęd Firma/model. Żeby stary napęd szedł w nowej konsoli musisz mu wrzucić prawidłowy klucz napędu.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie to nie jest takie łatwe, żeby wg ten napęd zadziałał na tym twoim nowszym xboxie to byś musiał wgrać do niego klucz z tego nowszego napędu do starego.
     
  5. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest tak... Oryginalny napęd to Lite-On 1175 (chyba tak cyfrowo :p) a ten stary to napęd hitachi albo BenQ ze starego Arcade. Dodam że Arcade miał RROD (3 diody) ale myślę że to chyba nic nie zmienia ; D
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    aby zamienic naped musisz wgrac do tego nowego klucz napedu ze starego
     
Wczytywanie...

Poleć forum