1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary Telewizor

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez emil 92, Maj 3, 2009.

  1. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Cześć
    Niedługo będę miał XBOX'a.. HDMI.. :]

    Na dole, gdzie urzędują rodzice mam Samsunga 32' HDMI, jak ich nie będzie to będę tam popylał na Single.. A u siebie na górze w pokoju mam starego CURTISa 21 cali podobno.. :] U siebie w Multi będę grał lub na Single gdy na dole będą rodzice.. Bo u siebie mam kompa z netem. :]

    Zdjęcia poniżej:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ma z tyłu EUROZŁĄCZE. Zadaję teraz pytania..

    1. Czy taki telewizor nadaje się do grania w XBOXa?(będę miał do niego podłączone TV, TVP1 ,TVP2 i Polsat)

    2. Czy wraz z XBOX 360 PREMIUM 60GB z 2009 roku będzie w pudle przejściówka żeby podłączyć XBOX'a pod EUROZŁĄCZE??

    3. Czy 19 calowy monitor bez HDMI(nie panoramiczny 4:3) nadaje się do XBOX'a??

    PS Monitor przy komputerze mam 17' Daytek. 6 letni..:]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemo34

    nemo34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno WLKP
  4. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Ale siostra ma obok w pokoju Philipsa, nie nowego.. bo ma juz z 10 lat.. i spojrzałem z tyłu, i też ma 50Hz a w PS3 w KillZone2 pykałem tam z bratem..
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    50Hz na naklejce informacyjnej bym się nie przejmował, ponieważ wiele takich TV jest kompatybilna z 60Hz co trzeba sprawdzić samemu po podłączeniu konsoli.
     
  6. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  7. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Mam podobne warumki do Twoich (telewizor tej samej klasy) i postawilem na monitor 3 letni i nie zaluje
     
  8. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    tzn??

    grasz też na takim TV??
     
  9. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    ja mam tv 50 hz i smiga ak marzenie.Nawet lepiej ze masz mniej cali w tym kineskopie obraz bedzie lepszy.Ja nie narzekam na jakosc obrazu.
     
  10. noox

    noox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie wiem czy taki lepszy ... Ja mam troche mniejszy niż od kolegi co ma 21" i mam rozmazane litery + mala czcionka w niektórych grach i z tego odczytać się nie idzie ;/ Ale kupuje sobie kabel HDMI - DVI i podlaczam klocka do lg flatron 19" a jak będzie dobre świadectwo to może będę miał samsung'a LE32B450 ;)
     
  11. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Ale jak myślicie? Dam rade pograć?? Misji to na nim raczej nie będę robił, aby będę naparzał na Multi..

    Choć od czasu, tam jakąś misję jak chęć weźmie zrobię..
     
  12. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Gralem troche ale takie granie jest do kitu . Do ixa musi byc wieksza rozdzialka bo nic nie widac .W niektorych misjach to wogole nie moglem rozkminic co jest napisane . I kolory sa straszne . Podpialem ixa pod kompa (media center) i widac ogromna roznice na tv i monitorze na korzysc tego ostatniego oczywiscie . Ale juz niedlugo meki sie skoncza i zamowie 40b650 :D albo 32
     
  13. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    17 monitor starczy?? besz hdmi??
     
  14. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też mam curtisa która ma z 13 lat... nie wiem ile Hz ma ale xbox360 spokojnie podłączyłem. Poza tym hz z tyłu tv to chyba coś z prądem a nie z wyświetlanym obrazem. Jednak 21 cali to trochę mało według mnie.
     
  15. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Wiesz zalezy od Twoich preferencji :p Nie widzialem jak swieci Twoj TV ale moge sie domyslac i dla mnie duzo lepiej to wyglada na 17 " lg 1280 x 1024 ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje
     
  16. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Piszesz tutaj o roździelczości, gram w gry na 1024-768..
    No ale zobaczymy jak to będzie chodzić.. :] Niestety dopiero w czerwcu..
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja bym kupił TV LCD z HDMI (obraz bajka). Ja jak kupywałem xboxa to od razu kupiłem do niego specjalnie TV LCD 22" HD Ready. Na monitorze też nie jest źle, ale na crt obraz jest do kitu (niegrał bym).
     
  18. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Abo ja mam inny wybór??

    Na dole mam 32' HDMI Samsunga, rodziców nie będzie lub nie będą oglądać telewizji to na dole będę grał. A na górze mam telewizor, ten CURTIS i monitor.. Jak telewizor bedzie do dupy to bede zmuszony na monitor iść.. :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum