1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary tv i kabel composite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zielonyy, Lipiec 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zielonyy

    Zielonyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, od jakiegos roku gralem na telewizorze w HD ale teraz nie mam możliwości, tak więc chcialem podłaczyc xboxa pod stary tv(z ****) a mam tylko taki kabel KABEL AV COMPOSITE XBOX 360 MICROSOFT ORYGINAŁ (3388583156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Jestem zielony w tych sprawach wiec pytam, ponieważ po podłączeniu tych kabli do tv mam tylko dzwiek z klocka a nie mam obrazu wiecie moze o co chodzi z góry dzieki. ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Obrazek25

    Obrazek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Wszystkie 3 kable wchodzą do tv? Podociskaj kable w tv i xbox. Jak nie pomoże to spróbuj przez przejściówkę z tych 3 kabli rca na euro i wtedy podłącz (przejściówka powinna być w zestawie z xboxem.
     
  4. Zielonyy

    Zielonyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No własnie nie mialem nic innego jak ten composite kabel a xbox nowy był
     
  5. Obrazek25

    Obrazek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Nie masz jak pożyczyć od kogoś kto też ma xboxa lub playstation?
     
  6. Zielonyy

    Zielonyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, ja na wsi mieszkam i nikt w okolicy nie ma konsolki
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kolega wyzej ma racje taka przejsciowka powinna byc w zestawie chyba ze ja zgubiles ;D;D;D
     
  9. Zielonyy

    Zielonyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No, faktycznie pogrzebałem i znalazlem wszystko dziala dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum