1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary tv

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Phafor, Czerwiec 3, 2010.

  1. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Posiadam stary telewizor (z ogromna d*pą :) ) który jest nie używany. Wpadłem na pomysł, żeby go podłączyć do mojego Xboxa 360. Telewizor ma duży ekran bo ponad 29". Zajrzałem na tyły TV w celu zorientowania się jakich kabli potrzebuje do podłączenia. I tu rodzi się moje pytanie. Na tylniej obudowie znajdują się tylko:

    -wejście na antene
    1x wejście Video IN
    1x wejście Video OUT
    1x wejście Audio IN
    1x wejście Audio OUT

    Dodam, że jest to TV marki Panasonic wykonany w technologi 50Hz

    Czy istnieje możliwość podłączenia konsoli?

    Dziękuje i pozdrawiam
    Phafor
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Panzer

    Panzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  4. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki kabel i taką przejsciówke ale w moim starym tv nie ma takiego wejścia
     
  5. Panzer

    Panzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    cyknij moze zdjecie, to cos sie zaradzi ;]
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    potrzebujesz taki kabel >>>

    [​IMG]

    i do niego taki rozdzielacz >>>[​IMG]

    ROZDZIELACZ RCA ( CINCH ) 1 wtyk - 2 gniazda G13 (1060555447) - Aukcje internetowe Allegro

    do tego rozdzielacza podłączasz końcówkę białą i czerwoną i wtykasz go do
    Audio IN z tyłu telewizora
    a żółtą końcówkę kabla wtykasz do Video IN z tyłu twojego TV

    a z pilota w TV musisz wybrać wejście A/V
    i powinno działać :D

    chyba że TV ma stereo wtedy nie potrzebujesz tego rozdzielacza ...
     
  7. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpadłem na to w między czasie ale dziękuje za pomoc :) okazało się ze wszystko co mi potrzeba mam. I rozdzielacz i ten przewód :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum