1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary wave patcher na nowych grach.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzikrk, Listopad 29, 2010.

  1. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Siemanko dzisiaj jak wrzuciłem obraz AC:B do mojego Waves Patchera wyskoczyło Wave ?? wybrałem żeby spatchowało na wave 3.
    Czy gra będzie normalnie działać czy muszę ściągać jakiegoś nowego waves patchera?
    Bym sprawdził i nie nabijał postów ale ostatnia płytka a daleko do miasta :pP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Do AC:B trzeba mieć LT+
    A wogóle to ściągnij nową wersję przecież to nie waży dużo a pewność w garści
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytałem na forum, że ktoś spaczował wersją v1.2.1 AC:B, pomimo ?, ale ile w tym prawdy..

    Lepiej skorzystaj z nowej wersji v2.1.1 Beta

    @up
    albo 3xupdate ;)
     
  6. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    A ja czytałem gdzieś że pójdzie na moim ix 1,5 tylko że muszę do wave 3 spatchować.
    To jak to w końcu jest może ktoś powiedzieć od początku wytłumaczyć.
    Sorry że spamuje ale mam dzisiaj sporo pracy i nie mam czasu przeszukiwać pół forum a bym chciał wieczorkiem zagrać sobie.

    Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
     
  8. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
Wczytywanie...

Poleć forum