1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stary X360 a jakosc obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pasiq, Lipiec 27, 2010.

  1. Pasiq

    Pasiq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od pewnego czasu przymierzam się do kupna telewizora do mojego Xa. Jest to edycja Premium z 2006 roku (4 lata bez oddawania do serwisu :D). Jako ze jest to stara wersja Premium,nie posiada ona wyjscia HDMI. Czy na podstawowym kablu dolaczonym w zestawie,jakosc na tym bedzie zadowalajaca,czy tez powinnienem zaopatrzec sie w nowy kabel/przejsciowke?
    Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli nie masz wyjścia HDMI w konsoli, musi Ci raczej starczyć jakość z kabla dołączonego w zestawie, jeśli jest z nim wszystko ok, jakość powinna Cię zadowolić:)
     
  4. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Będziesz musiał kupić kabel Component ( taki z 5 wtykami Chinch - na nim osiągniesz dobrą jakość :) )

    Pozdro !
     
  5. Pasiq

    Pasiq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W chwili obecnej mam cos takiego (ma on teoretycznie zmiane trybu mna HDTV) . Wystarczy? Wiem ze nie osiagne jakosci jak w HDMI ale mam nadzieje ze nie bedzie najgorzej :]
     
  6. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Nie zauważysz różnicy na telewizorze 720p. W przypadku telewizora full hd, dash może wydawać się nieco rozmazany. Obraz w grach będzie praktycznie identyczny jak na HDMI, bo i tak mało która nadaję w rozdzielczości 1080p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum