1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

stary xbox360 vs nowy slim xbox chodzi o dysk tward.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anih1, Sierpień 8, 2010.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam xboxa 360 arcade z dyskiem twardym i kartą pamięci , na dysku tw mam swoje stany wazne gry i chcialbym kupic x360 w angli tego slim , i pytanie czy moglbym jakos przenieść stany gry z x360 starego na tego slim ?? bo ten dysk tw z grubego ixa nie zadziala chyba na slim?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie zadziała. Osiągnięcia będziesz miał jesli odzyskasz taga, ale savy, gry i inne tego typu rzeczy to za pomocą transfer kita chyba najlepiej
     
  4. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    więc przeniose te savy? a jak przeniose savy i wlacze live zebym gral to nie bedzie cos takiego ze mnie zbanują? , a jak jeśli chodzi o pada ? czy pad z starego ixa podejdzie pod slim>?
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Nie, trzeba kupić chipsy Lays i wygrać specjalny odbiornik ... ... boże co za pytanie, widziałes wogóle jak wygląda nowy pad.. ile się różni... ?! to sam sobie odpowiedz na pytanie... podpowiem Ci może jak byś miał jednak z tym problem.. tak będzie działał.. <wow>
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie zbanują cię, bo to całkiem legalna operacja.
    Stary pad będzie działał ze slimem
     
  7. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki CHRIS VON D , a ty kozaku Gumis1985 - uspokoj się , jesli masz kur coś pomagać to nie pomagaj wogóle!!!
     
  8. prescott

    prescott Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/EU/PL
    Pisałeś, że masz memorke wiec żadnego transfer kita Ci nie potrzeba do przeniesienia profili i save.Wszystko zrobisz z dasha.
     
  9. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    To nie ten dział -.- wy piszecie w duskusjach nt. XBOX a nie Xbox360
     
Wczytywanie...

Poleć forum