1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

State of decay bez dostepu do internetu ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez marcoss18, Lipiec 13, 2013.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Znalalazlem ciekawa gierke - state of decay. jednak jest to gierka arcadowa, a nie pudelkowa, czy cos takiego. chcialbym w ta gierke zagrac, ale nie posiadam internetu, (tylko mobilny orange). Czy jest jakas mozliwosc zagrania w ta gierke ? Czy gdybym ja pobral, te 1,5 gb, to dzialalaby bez internetu? czy nie ma szans na zagranie bez neta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    możesz zagrać tylko w demo w ten sposób. Jak chcesz grać w pełną wersję musisz podłączyć się do xbox live i za MSP kupić State of Decay
    A co do internetu nie możesz udostępnić neta dla konsoli przez komputer ?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ewentualnie zrobic rgh...
    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    rgh tzn zeby byla przerobiona tak ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, przerobiona czipem. Wtedy mozesz normalnie odpalac gierki bez plyt, gry arcade itp.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  7. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok, ja mam przerobiona do 2.0
    Wiec czy jak pobiore taka ktora zajmuje te 1,8 gb, i wrzuce na pendrivea, to bedzie dzialac full? podpowiedzcie jeszcze jak to na pena wrzucic. czytalem gdzies, ze trzeba jakis programow do tego uzyc
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie będzie działać. W ten sposób możesz wgrywać dema, nie pełne wersje gier arcade.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    ściągnięte gry arcade działają tylko na rgh (z wyjątkiem gier drm free)

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co musze zrobic zeby miec rgh, jesli mam lt ?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Udac sie doserwksu ktory sie tym zajmuje


    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum